Om mig

Mit navn er Lis Helbæk Sørensen og jeg er fra  årgang 1964. Jeg er oprindelig uddannet Blomsterdekoratør og har siden min tidlige ungdom dyrket Yoga.

I 2008 søgte jeg optagelse på foreningen Dansk Yogas læreruddannelse og blev eksamineret lærer efter 3 års uddannelse med over 800 lektioner. Jeg henter løbende inspiration til min undervisning og min egen personlige udvikling ved løbende at deltage på kurser og workshop hos danske og udenlandske kollegaer.


I det nye år starter jeg op i et nyt job som Livredder i Fløng Svømmehal, som passer fint sammen med min lyst og glæde ved at undervise.


Privat bor jeg sammen med min mand og vores hund og i min sparsomme fritid dyrker jeg vores have og tiden med mine dejlige børnebørn. En rask tur på min racercykel går jeg heller ikke af vejen for.


Jeg underviser i dag på aftenskole under FOF i Taastrup. Som noget nyt har jeg i dette efterår undevist SFO børn på sengeløse skole.

Min privatundervisning foregår på vores privatadresse Østerparken 38, Taastrup hvor jeg udover mine hold i traditionel  Hathayoga jævnligt afholder kurser i Genopbyggende Yoga.